Löydä Kätyrit-Motiivit - Tutustu tähän

Luo oma!

Luo oma!

Näytä maailmalle kuka olet!
Kustomoi täysin oma designisi puhelinkuorille, tabletinsuojuksiin tai mille tahansa elektroniikkalaitteellesi ja tee siitä omasi. Anna maailmallesi värikäs päivitys - yhtä värikäs ja uniikki kuin oma elämäsi.

1. Valitse laitteesi
2. Valitse tuote
3.
Luo designisi
1. Valitse laitteesi
2. Valitse tuote
3. Luo designisi

Tee siitä omasi
Olet uniikki! Joten miksi tyytyä tylsään? Tuunaa jokapäiväiset laitteesi sopimaan tyyliisi ja luonteeseesi täydellisesti. Ei väliä haluatko puhelinkuoret, suojan tabletillesi tai e-kirjan lukijalle tai tyylikkään vinyylitarran läppärillesi,pelikonsolille tai 6000 eri laitteelle. Näytä maailmalle kuka olet ja ryhdy toimeen designisi kanssa meidän online-editorilla kolmella helpolla askeleella: lataa suosikkikuvasi, lisää teksti ja sitaatit sekä taustakuosi tehdäksesi designistasi todella oman näköisesi.

Suojausta tyylillä
Meidän laaja valikoima erilaisia suojaavia kuoria tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän suojausta ja tyyliä. Designisi printataan valitsemaasi tuotteeseen korkealaatuisella, naarmuilta suojaavalta printillä. Meidän kustomoitavilla tuotteilla laitteesi, kuten puhelin, tabletti ja pelikonsoli eivät ole ainoastaan suojattu vahingoilta ja rikkoutumisilta, vaan lisäksi myös ainutlaatuinen katseenvangitsija.

Täydellinen lahja
Ei väliä onko syntymäpäivät, joulu vai haluatko vain puhtaasti kiittää - spesiaalit tapahtumat kaipaavat persoonallisia lahjoja. Pidä sydämellesi tärkeät asiat aina vierelläsi ja ikuista suosikkimuistosi erityisiin valokuvakehyksiin – helppo suunnitella ja aivan yhtä uniikit kuin sinä itse olet.