Löydä Kätyrit-Motiivit - Tutustu tähän

meistä

Kaikilla meillä on yksilöllinen maku ja haluamme erottua eduksemme siellä, missä liikumme. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden personoida sinulle rakkaat esineesi juuri sen näköiseksi, kuin sinä haluat. Tämä on yrityksemme kantava ajatus, joka motivoi meitä tarjoamaan sinulle joka päivä uusia mahdollisuuksia tehdä elämästäsi hieman enemmän itsesi näköisen.

Paljon on tapahtunut Designskins® - verkkokauppamme avaamisen jälkeen syksyllä 2006. Tuotteiden ja materiaalien suunnittelun ja kehittelyn lisäksi intohimomme on ollut palvelumme kehittäminen yhä helppokäyttöisemmäksi ja monipuolisemmaksi jotta juuri sinä voisit tehdä kaikista laitteistasi itsesi näköiset! <3

DesignsSkins® on Euroopan markkinajohtaja personoitujen skin-tuotteiden, suojakuorien, suojakoteloiden ja -taskujen valmistajana. Tästä syystä tahdomme kiittää kaikkia, jotka ovat tehneet sen mahdolliseksi: DesignSkins-tiimi, perheet, ystävät, suunnittelijat, valokuvaajat, bändit ja levy-yhtiöt, agentuurit, bloggarit, muut yhteistyökumppanit ja tietenkin: kiitos sinulle!

Rakkautta! DesignSkins®DeinDesign wins the "Most innovative Company" Award at the Print and Media Awards 2014!

Check out our videos: