Löydä Kätyrit-Motiivit - Tutustu tähän

Branding

Une image en dit plus que des milliers de mots - et laisse une impression plus durable...

Haluaisitko hyödyntää työntekijöidesi työvälineitä, kuten kannettavia tietokoneita ja matkapuhelimia uutena markkinointivälineenä yrityksesi tuotteille ja palveluille ja tehdä pysyvän vaikutuksen asiakkaidesi ja yhteistyökumppaniesi silmissä? Tarjoamme Sinulle tämän upean mahdollisuuden. Ja mikä parasta: omistat jo nämä mainospaikat, jotka näkyvät kaikkialla, missä henkilökuntasi liikkuu! Kannettavien tietokoneiden kansi on monesti ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi sinusta näkee, joten mikset käyttäisi sitä hyödyksi yrityksesi viestinnässä!

Miten DesignSkins® toimii?

Yksitellen valmistetuissa DesignSkins®-tuotteissa on tarkkuusleikattu, korkealaatuinen erikoisvinyylimateriaali, joka mahdollistaa jokaisen esineen kustomoinnin juuri sen näköiseksi, kuin haluat. Saat loistavan mahdollisuuden yrityksesi brändin tai markkinointiviestin tukemiseksi kaikkialla, missä yrityksesi on edustettuna. Lisäksi DesignSkins® myös suojaa laitteita naarmuilta ja kolhuilta. Kannettavat, tietokoneet, matkapuhelimet ja kämmentietokoneet, laskimet, Mp3-soittimet ja pelikonsolit, tabletit ja jääkaapit voidaan kaikki brändätä omilla kuoseillaan. Käytä DesignSkins®-tuotteita myynnin edistämisessä, kampanjan tukena tuotepromootioissa tai vaikka kylkiäisinä - ja jäät takuuvarmasti kohderyhmäsi mieleen. Messuilla, luennoilla, asiakastapaamisissa ja kokouksissa viestit DesignSkinien avulla yrityksestäsi välittömästi saavuttuasi paikalle.
Hyödyt yrityksellesi:

  • Näiden innovatiivisten skin tuotteiden avulla voit hyödyntää yrityksesi kannettavien tietokoneiden, kännyköiden ja muiden työvälineiden ulkopinnat täysin uudenlaisena mediatilana - järkevää, tehokasta ja huomiota herättävää!
  • Käytä DesignSkins®-tuotteita tavoittaaksesi haluamasi kohderyhmät aina siellä, missä liikut.
  • Nämä Design kuoret kiinnittyy helposti ja lähtee irti jälkiä jättämättä, joten voit nopeasti ja helposti muuttaa yrityksesi viestiä - vaikka vain päiväksi kerrallaan!
  • DesignSkins® lähtee aina irti jälkiä jättämättä.
  • DesignSkins® kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä luomalla yhtenäisen yritysilmeen jokaiselle, joka edustaa yritystäsi - aina ja kaikkialla.
  • Uusi Design on nopea ja helppo toteuttaa: ideat voidaan hyödyntää välittömästi ja matka ideasta toteutukseen kestää vain muutaman päivän. Käytitpä DesignSkins®-tuotteita lahjana asiakkaillesi, huomionherättäjänä tapahtuman ajaksi tai vaikka keinoa viestiä uusista tuotteistasi, DesignSkins® tarjoaa täyden vapauden toimia ja reagoida tarpeittesi mukaisesti.
  • Emme edellytä minimitilausta, joten voimme toimittaa skinit aina yksittäiskappaleesta suurtuotantoeriin asti!
  • DesignSkins®-tuotteet on valmistettu tarran omaisesta erikoisvinyylimateriaalista, jonka erikoisliima ja ilmakanavat liimapinnassa takaavat täydellisen kiinnittymisen joka kerta, ilman kuplia ja muutamassa sekunnissa. Kestävä kiiltomuovipinta viimeistelee ulkoasun ja suojaa tuotetta naarmuilta ja kolhuilta. Siksi DesignSkins® on paljon enemmän kuin pelkkä tarra tai kuori. Lue lisää: DesignSkins® -laatutakuu.